КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Шумік Антон Анатолійович

Шумік Антон Анатолійович

дата народження

26.07.1978

дата смерті

15.07.2023

місце народження

місто Київ

місце загибелі

населений пункт Біла Гора, Донецька область

позивний

звання

Солдат

посада

номер обслуги кулеметного відділення

підрозділ

1-й Кулеметний взвод в/ч А4802

Народився Антон у місті Києві навчався в загальноосвітній школі № 234 Дніпровського району, потім закінчив Професійно-технічне училище і став працювати за спеціальністю.

З першого дня  повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України , Антон не вагаючись пішов до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки міста Києва, але в силу багатьох причин йому відмовили. Тоді через деякий час він знов звернувся ізнов отримав відмову. Але Антон був дуже наполегливим, він не міг залишатися осторонь коли його країну нещадно атакував ворог. Антон все ж таки встав до лав Збройних сил України солдатом 1-го Кулеметного взводу військової частини А4802,  пройшов навчання та став на захист країни.

Загинув Антон в запеклому бою 15 липня 2023 року  в районі населеного пункту Біла Гора, Донецької області.

З дитинства Антон займався грою в хокей, який і привів йому якості справжнього чоловіка, він завжди сміливо дивився в очі своєї долі, ніколи не ховався від труднощів, завжди відповідав за свої вчинки, виконував обіцянки, він завжди був дуже сміливим, відважним, справедливим чоловіком,  ніколи не залишався байдужим до чужого горя та завжди поспішав на допомогу.

Похований Антон на Лісовому кладовище.

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle