КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Шестопалов Костянтин Костянтинович

Шестопалов Костянтин Костянтинович

дата народження

04.02.1982

дата смерті

07.12.2022

місце народження

м. Біла Церква, Київської області

місце загибелі

смт Курдюмівка, Бахмутський р-н Донецької обл.

позивний

"Котяра"

звання

Солдат

посада

Заступник командира бойової машини – навідник-оператор

підрозділ

23-й ОБСП Окремої президентської бригади ім. Б. Хмельницького

Орден За мужність ІІІст

Народився у м. Біла Церква, а з 1990 р. постійно мешкав у Києві. У 1999 р. на відмінно закінчив Дарницький технічний ліцей. Був президентом ліцею. Того ж року вступив до Національної академії внутрішніх справ України. У 2003 р. закінчив її з відзнакою та отримав звання лейтенанта. Працював оперуповноваженим карного розшуку Дарницького районного управління в м. Києві МВС України. У фаховій газеті «Юридична практика» на різних посадах, зокрема головного редактора. Останні роки займався підприємницькою та інформаційно-аналітичною діяльністю.

Після початку повномасштабної російського вторгнення вивіз сім’ю у Полтавську область і одразу пішов до військомату. Чекаючи виклик із військомату, стояв на захисті людей у місцевій теробороні. Не дочекавшись виклику на Полтавщині, повернувся до Києва й одразу добровольцем записався до новоствореної бригади. У листопаді-грудні 2022 р. мужньо боронив країну під Бахмутом. Загинув під час бойового завдання разом з побратимами від пострілу ворожого танку. Похований на Лісовому кладовищі в м. Києві, сектор почесних поховань.

Дуже любив спорт: бігав на довгі дистанції, займався карате та боксом, гирьовим спортом. Був дуже креативною та творчою людиною: писав зворушливі оповідання, видав книжку «Бій на виживання», писав наукові статті та публіцистику, створював нові комп’ютерні продукти, захоплювався пошуком історичних артефактів із металошукачем, дуже багато читав і знав та постійно опановував нові знання та навички.

Був прекрасним сином, люблячим та турботливим чоловіком та найкращим батьком для сина і доньки.

Нагороди:

  • Орден ” За мужність”  ІІІ ступеня.

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle