КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Трохименко Володимир Миколайович

Трохименко Володимир Миколайович

дата народження

03.02.1973

дата смерті

20.06.2023

місце народження

селі Пекарщина Черняхівського району Житомирської області

місце загибелі

населений пункт Велика Новосілка Донецької області

позивний

" Боцман "

звання

Молодший сержант

посада

командира бойової машини

підрозділ

20-й окремий батальйон спеціального призначення Збройних сил України

Народився 03 лютого 1973 року в селі Пекарщина Черняхівського району Житомирської області . У 1990 році Володимир закінчив Селянщинську середню школу з виробничим навчанням. З  1991 року по 1993 рік проходив військову строкову службу. У 1994 році закінчив училище № 5 в місті Житомир, отримав професію майстра загальнобудівельних робіт. Працював за фахом в різних київських будівельних компаніях. У 1998 році Володимир створив сім’ю зі Шкуропатою Ольгою Миколаївною. У подружжя 06 липня 1999 року народився син – Трохименко Іван Володимирович. З 2000 року сім’я проживала в місті Київ. Володимир був турботливим, добрим, життєрадісним, позитивним чоловіком. Захоплювався бджільництвом, рибальством, любив збирати гриби.

У березні 2023 року Володимир Миколайович був мобілізований до лав Збройних сил України. Службу проходив у 20-у окремому батальйоні спеціального призначення Збройних сил України. Мав військове звання молодшого сержанта, займав посаду командира бойової машини військової частини А4118.

У червні 2023 року, захисник, брав участь у бойових діях в н.п. Велика Новосілка Донецької області. В районі Великої Новосілки червень видався «найспекотнішим» – наші воїни відбили у ворога велику частину позицій Української землі. 20 червня 2023 року по дорозі на чергове бойове завдання військове авто, в якому був молодший сержант Володимир Трохименко, попало під артилерійський обстріл і наїхало на міну. Деяким військовослужбовцям вдалося врятуватися. На жаль, в результаті вибуху загинуло троє українських захисників, серед яких і Трохименко Володимир Миколайович.

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle