КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Ткачук Микола Миколайович

Ткачук Микола Миколайович

дата народження

26.12.1970

дата смерті

09.06.2022

місце народження

м. Київ

місце загибелі

с.Миронівка, Донецька область

позивний

"Чума"

звання

Солдат

посада

Водій

підрозділ

1 відділення 2 взводу 3 стрілецької роти 242-го окремого батальйону 241-ї окремої бригади територіальної оборони

Народився та проживав у місті Київ, де і закінчив місцеву гімназію. Життя Миколи ніколи не було легким, проте він завжди гідно і мужньо приймав усі виклики. У нього було багато хобі, але найбільше любив рибалку. Мав хист до всього, до чого тільки його рука торкнеться. Був волонтером до останнього, адже любив тварин ще з самого дитинства.

На ранок 24 лютого поїхав до тварин, за якими опікувався й тримав путь до територіальної оборони, де згодом і захищав Ірпінь та Бучу. В цей період намагався опікуватись покинутими тваринами у вільний час, а після успішного відбиття ворога забрав одну кішку додому.

У квітні вступив до лав 242-го окремого батальйону та прослужив водієм. Відповідально брався за виконання поставлених задач та був в постійній бойовій готовності. На початку червня в ході бойового завдання під час нічного штурму на Донеччині загинув від артилерії. Похований на Берковецькому кладовищі в м. Києві.

Багато тваринних доль врятував, але себе нажаль не зберіг. Герой віддав своє життя захищаючи Батьківщину, свободу та майбутнє України.

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle