КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Сірош Максим Юрійович

Сірош Максим Юрійович

дата народження

17.09.1984

дата смерті

13.07.2022

місце народження

м.Київ

місце загибелі

м. Сіверськ Донецької обл.

позивний

"Чубчик"

звання

Сержант

посада

Командир кулеметного відділення

підрозділ

25 окремий стрілецький батальйон

Максим Сірош з самого початку активної фази війни пішов добровольцем на фронт. Не зміг спокійно дивитись на ворожу навалу так званого  «сусіда». Таким він був завжди, небайдужий до чужих негараздів і чесний, на сам перед  із собою. За це його любили і поважали. Численні друзі в мирному житті, військові побратими на фронті.

Максим закінчив Технікум готельного господарства та Національний педагогічний університет ім.Драгоманова. Він багато чого вмів та знав і охоче зичив це всім бажачим. Юрист, політолог, каскадер, духовний лідер військово-історичного клуба м. Києва, 19 років прослужив в УДО  (Управління Державної Охорони ), де отримав звання старший прапорщик. Він завжди знаходив собі справу до душі і завжди був оточений увагою.

Головний сержант, командир першого відділення кулеметного взводу першої стрілецької роти  25го окремого стрілецького батальйону військової частини А4017 Максим Сірош під час проведення військових дій в районі  м. Сіверськ Донецької обл. героїчно врятував свій батальон. Нажаль ціною свого власного життя… Побратими потім, з болючим серцем казали: ” Якщо не він, ми б всі там загинули”

Додатково:

  • Нагороджений Медаллю «Честь. Слава. Держава» 14.10.2022 року.
  • Медаллю «За Війскову Службу Україні»

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle