КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Селютін Олексій Юрійович

Селютін Олексій Юрійович

дата народження

28.06.1982

дата смерті

12.07.2022

місце народження

м. Потсдам Федеративна Республіка Німеччина

місце загибелі

м. Дніпро Обласна лікарня імені Мечнікова

позивний

"SOX"

звання

Молодший сержант

посада

Головний сержант першого стрілецького взводу шостої стрілецької роти

підрозділ

Військова частина А7374

Народився в Німеччині. Згодом сім’я повернулась до України. З 1989 по 1996 рік навчався в загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №160 міста Києва.
у 1999році закінчив Київський військовий ліцей імені Івана Богуна.
З 1999 по 2003 рік навчався в Національній академії внутрішніх справ України на факультеті правознавства, отримав спеціальність правознавець юрист. У червні 2008р. одружився. В 2009 народилась донька Ліза. До подій лютого 2022-го працював в компанії “Бойлер.UA”.
З початку березня вступив до лав Київського ТРО, а з червня виконував бойові завдання у складі ЗСУ на східному фронті. 09 липня під час виконання бойових завдань по захисту Батьківщини, внаслідок артобстрілу поблизу населеного пункту Покровське Донецької області отримав важкі поранення, які виявились несумісними з життям. Помер у госпіталі м. Дніпро 12.07.2022. Похований на Лук’янівському кладовищі в м. Київі. Олексій любив подорожі, обожнював гори. Душа будь-якої компанії. Понад усе любив і цінував сім’ю. Найкращий син, чудовий брат, прекрасний чоловік і неймовірний батько. Пішов служити добровольцем, аби захистити своїх рідних і свою країну. Всі розмови і переписки закінчував фразою: «Все буде Україна»

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle