КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Різаненко Дмитро Васильович

Різаненко Дмитро Васильович

дата народження

03.10.1978

дата смерті

23.07.2023

місце народження

м. Київ

місце загибелі

н.п. Лиман Перший Куп'янського району Харківської області

позивний

"Різік"

звання

Старший солдат

посада

Старший стрілець-оператор стрілецького взводу стрілецької роти

підрозділ

Дмитро народився і виріс в м. Києві. Після закінчення 9-го класу вступив до професійно-технічного училища. Працював у різних сферах: на взуттєвій фабриці, в поліграфії, торгівлі, водієм.
Строкову службу проходив в підрозділі в/ч 3021, де отримав звання старшого солдата, посаду снайпера. Був нагороджений нагрудним знаком “За зразкову службу” ІІ ступеню.
Дмитро був доброю, щирою, справедливою людиною, з особливим почуттям гумору. Люблячим і турботливим чоловіком, братом і сином. Дуже любив рибалити, займався моделюванням танків, захоплювався ремонтом годинників.
Після повномасштабного російського вторгнення в перші години не роздумуючи вступив до ЗСУ. Зі своїми побратимами захищав м.Київ з північного напрямку. Потім у складі 30-ї ОМБр ім. князя Костянтина Острозького на східному напрямку. У вересні 2022 року був поранений під Ізюмом. Після одужання повернувся на захист Батьківщини до складу 20 ОСБ.
Дмитро загинув 23.07.2023 року в районі н.п. Лиман Перший Куп’янського району Харківської області внаслідок вибухової травми, отриманої під час бойових дій, захищаючи суверенітет та незалежність Батьківщини. Похований на Берковецькому кладовищі в м.Києві.
Він був вірним і відданим військовій присязі та до останнього виконував свій військовий обов’язок.
Ми пишаємось тобою! Вічна пам’ять!

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle