КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Романенко Євген Вікторович

Романенко Євген Вікторович

дата народження

05.01.1978

дата смерті

02.03.2023

місце народження

м. Київ

місце загибелі

село Бахмут, Донецька область

позивний

"Рома"

звання

Молодший сержант

посада

Командир відділення машини (ИМР), згодом Старший сапер

підрозділ

ССО Азов Київ , у подальшому 1-й механізований батальйон 3 ОШБр

Євген Вікторович Романенко  1993 року закінчив загальну середню школу м. Київ №222 .24 червня 1996 року отримав диплом Київського професійно-технічного училища , отримав спеціальність слюсар по ремонту машин. З червня 2003 року почав працювати на підприємстві ООО “БМ СЕРВИС.” З 2010 року працював на підприємстві ТОВ “Тайфун Трак Партнер. З 2015 року до повномасштабного вторгнення працював слюсарем по ремонту автомобілів 4-го ступеня ТОВ “Автобудкомплекс “К.” 2005 року одружився, згодом народилася донечка Карина, 2018 року народився синочок Олександр.

Євген був мотивованим, сміливим та відважним, вольовим та сильним духом.27.02.2022 долучився до лав ССО Азов Київ. Приймав участь у бойових діях на  Запоріжському та Донецькому напрямках. Побратими відзначили РОМУ, як справжнього воїна, з яким не страшно  було йти на штурм та виконувати  бойове завдання, захищаючи БАТЬКІВЩИНУ. “Сила Позиції”,” Робимо те що треба і будь що буде” – ці слова як життєва позиція Євгена, який брав участь у штурмах ворожих позицій у  надгарячих ділянках фронту.

Загинув Євген Вікторович під час виконання бойового завдання захищаючи Україну,  поблизу села Бахмут, похований на Берковецькому кладовищі в м. Києві.

Нагороди:

  • Нагрудний знак “Сталевий хрест” 1-го ступеня за вправне командування

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle