КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Нечай Євген Анатолійович

Нечай Євген Анатолійович

дата народження

29.01.1989

дата смерті

17.05.2023

місце народження

місто Київ

місце загибелі

місто Бахмут Донецької області

позивний

"Кий"

звання

Солдат

посада

Кулеметник

підрозділ

Азов 3ОШБр

Народився в місті Києві, навчався в середній школі №27 міста Києва. Після закінчення 9-го класу поступив у коледж академії муніципального управління та  закінчив і академію АМУ. Працював по спеціальності інженер механік по ліфтам декілька років, потім перейшов на іншу роботу в “Аквасервіс”  на посаду менеджер з логістики по транспорту та працював там більш ніж 10-ть років. Не служивши в лавах ЗСУ з початку повномасштабної війни пішов добровольцем на захист нашої України.

З 04.06.2022 після проходження навчання отримав направлення в  115 бригаду сухопутних військ ЗСУ.В складі цієї  бригади воював на донецькому напрямку село Піски, 06.09.2022 отримав два поранення. Під час реабілітації подав своє резюме в 3 окрему штурмову бригаду “Азов”.

З 29.01.2023 був переведений 3 ОШБр Азов, воював біля міста Бахмут, села Кліщіївка, загинув 17.05.2023 року  під містом Бахмут.

Мій Брат є прикладом для багатьох людей, як потрібно любити і захищати свою рідну Батьківщину Україну та своїх близьких . Він  справжній Герой України!!!

Нагороджений:

  • медаллю “Честь.Слава.Держава”.

 

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle