КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Недосека Сергій Вікторович

Недосека Сергій Вікторович

дата народження

28.02.1973

дата смерті

04.09.2022

місце народження

м.Київ

місце загибелі

с. Безіменне Херсонської обл.

позивний

"Таможня"

звання

Старшина

посада

Головний сержант

підрозділ

Рота вогневої підтримки

Відзнака Президента України «За участь в антитерористичній операції»
Народився і виріс в м. Києві. З успіхом закінчив 8 класів школи №195 м. Києва. З 1988 по 1992 рік навчався в Київському механіко-металургійному технікумі та отримав спеціальність технік-механік. У 1992 році був призваний на строкову військову службу, яку проходив спочатку в м. Старичі Яворівського р-ну Львівської обл. за професією механік ЛТГ, потім у 124 ВАТ Прік ВО за спеціальністю діловод діловодства. У мирному житті працював митним брокером. Це така Людина… Інтелектуал, цікавий співбесідник, після розмови з яким кожен раз змінюєшся в кращу сторону. Турботливий батько і чоловік. Мужній, справжній, сильний і водночас такий добрий та щирий.
09.04.2015р.  мобілізований до лав ЗСУ. Служив в 28 ОМБ командиром відділення зенітно-ракетного взводу 1 механізованого батальйону . Брав участь у бойових діях з російською агресією біля м. Мар’їнка, м. Красногорівка, м. Новотроїцьке Донецької обл. , в Станично-Луганському р-ні Луганської обл.
З 2021 р. служив у РВП 34 батальйону 57 ОМБ. Повномасштабне вторгнення рф зустрів на передовій у Луганській області. Сергій – справжній патріот нашої Батьківщини. Був дуже відповідальним командиром і надійним товаришем. В нього було чудове хобі – фотографування. Мав настільки великий потяг до життя, що навіть серед жахів війни бачив світлі моменти, які зберігав на фото.
Загинув 04.09.2022 р. під час бойового зіткнення з ворогом під с. Безіменне Херсонської області, отримавши поранення несумісні з життям. Похований в м. Києві на Берковецькому кладовищі.
Додатково:
  • Указом  Президента України від 17.02.2016 р № 53/2016 нагороджений відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції»
  • Неодноразово нагороджений командуванням Грамотами та Подяками за мужність та патріотизм, сумлінне виконання обов’язків військової служби, особисту взірцевість у справі служіння Батьківщині.

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle