КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Кульчитський Руслан Григорович

Кульчитський Руслан Григорович

дата народження

28.04.1978

дата смерті

07.04.2023

місце народження

місто Запоріжжя

місце загибелі

селище Ступочки, Донецька область

позивний

"Хан"

звання

Солдат

посада

Розвідник

підрозділ

1 розвідувальний відділ розвідувального взводу 1 механізованого батальйону окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.

Народився Руслан у місті Запоріжжя. У 1995 році закінчив Ушкальську середню школу, Верхньорогачівський район,  Херсонської області.  У 2002 році переїхав до міста Києва.

Навчався у Київському славістичному університеті. Отримав диплом магістра. У 2008 прийнятий на службу в органи внутрішніх справ, працював інспектором поліції в Оболонському районі міста Києва.

З 2014 брав участь в Антитерористична операція на сході України. У 2018 прийшов на службу старшим охоронцем  в КО «Муніципальна охорона».

У серпні 2022 року став до лав Територіальної оборони міста Києва, згодом солдат, розвідник 1 розвідувального відділення розвідувального взводу 1 механізованого батальйону окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького.

Загинув Руслан 7 квітня 2023 року поблизу населеного пункту Ступочки, Донецької області  під час виконання бойового завдання.

Нагороджений:

  • Відзнакою Президента України “За участь в антитерористичній операції”;
  • Медаллю “Честь.Слава.Держава”.

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle