КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Крикун Олексій Ігорович

Крикун Олексій Ігорович

дата народження

27.02.1997

дата смерті

20.09.2022

місце народження

м. Київ

місце загибелі

селище Яцьківка Краматорський р-н. Донецька обл.

позивний

"Бобер"

звання

Молодший сержант

посада

Командир десантно-штурмового відділення

підрозділ

95 ОДШБ,13 окремий ДШБ

Орден За мужність ІІІст

Молодший сержант Крикун  Олексій  Ігорович народився 27 лютого 1997року в місті Києві. Навчався в СЗШ №300 м. Києва. В 2015 році закінчив Київське регіональне ВПУ училище будівництва та здобув спеціальність слюсар з ремонту автомобілів, водій. З дитинства займався спортом, волейбол, тайський бокс.

З серпня 2019 року проходив військову службу за контрактом в 95 ОДШБ. В листопаді 2021 року був відправлений для участі в АТО. На момент повномасштабного вторгнення знаходився на передовій, та с перших хвилин зі своїми побратимами вступили в бій з окупантами.  В червні 2022 року був призначений командиром відділення  та отримав звання молодший сержант. В липні 2022року, під час ведення бою біля

с. Краснопілля був поранений, після лікування повернувся на передову до своїх побратимів. Загинув 20 вересня 2022року при звільненні селища Яцьківка  Донецької області. Йому було всього 25 років. Побратими відгукуються про Олексія як сміливого воїна ,чесного та справедливого. Він ніколи не підведе, прийде на допомогу, з ним без вагань йшли в бій та довіряли як командиру і як людині.

Додатково:

Нагороджений

  • Орденом “За мужність” ІІІ ступеня

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle