КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Коршевнюк Вадим Степанович

Коршевнюк Вадим Степанович

дата народження

09.05.1975

дата смерті

10.05.2022

місце народження

м. Київ

місце загибелі

Луганська обл., Сєвєродонецький район, смт Білогорівка

позивний

звання

Солдат

посада

Навідник 3 механізованого відділення 1 механізованого взводу механізованої роти

підрозділ

58-ма окрема мотопіхотна бригада імені гетьмана Івана Виговського, 16 батальйон

Народився 9 травня 1975 року в Києві. Навчаючись у старших класах, був гравцем у команді  КПІ з регбі “Політехнік”. Здобув вищу освіту  в Національному педагогічному  університеті ім. М.П. Драгоманова.  Наполегливий і вмілий  пов’язав своє професійне життя з будівничою й дизайнерською справою.  За останні 10 років  змонтував тисячі натяжних  стель киянам, а також жителям Бучі та Ірпеня. Чимало з них стали друзями Вадима, зверталися до нього за порадами щодо облаштування своїх осель як до  відповідального й доброзичливого фахівця.

Вадим оберігав найрідніших від  всіляких негараздів, надавав допомогу всім, хто її потребував. Дуже пишався своєю сім’єю: дружиною, яка упродовж двадцяти років створює навчальну літературу для українського учнівства, й донькою Мариною. Вона – переможниця  наймаcштабнішого  форуму для молодих дослідників і винахідників  з інноваційного підприємництва Falling Walls Venture Kyiv  -2016  й за підтримки фонду Віталія Кличка представляла Україну на міжнародному конкурсі  Falling Walls Lab у Берліні . Захоплювався риболовлею, мисливством. Неймовірно тішився гостям і друзям, яких з радістю й  гостинно приймав вдома.

Вадим пішов добровольцем до лав ЗСУ боронити Україну і нас з вами. Рашистські кулі обірвали його життя в розквіті сил. Замість того, щоб святкувати свій день народження 9 травня, він прийняв бій і поліг за те, щоб ми спокійно жили і працювали, а Україна наближалась до перемоги. Похований в м. Києві на Берковецькому кладовищі.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ  !

ВІЧНА СВІТЛА ПАМ’ЯТЬ!

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle