КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Грем’яцький Іван Олександрович

Грем’яцький Іван Олександрович

дата народження

24.06.1979

дата смерті

10.11.2023

місце народження

місто Київ

місце загибелі

село Степове, Покровський район, Донецька область

позивний

Тalib

звання

Солдат

посада

Стрілець-санітар

підрозділ

3 стрілецьке відділення 1 стрілецького взводу 3 стрілецької роти 26-го окремого стрілецького батальйону Збройних сил України

Іван народився та проживав у місті Києві. Навчався в 59–й школі імені О.Бойченка, а згодом в Чорнострівському професійному технічному училищі № 39.  Почав працювати вже у 18 років був різчиком 4-го розряду у видавничо-редакційному відділі Інституту кібернетики. З часом поліграфія стала його основною роботою, далі було багато різних підприємств, але саме на ДП «Зовнішторгвидав України» розпочався його кар’єрний ріст: машиніст різальних машин, змінний майстер, бригадир машиністів різальних машин поліграфічного цеху, заступник начальника виробництва. Останнім місцем його роботи було ТОВ «Папиллон» на посаді начальник виробництва.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України одразу приєднався до складу Територіальної оборони міста Києва Солом’янського району.

12 березня 2022 року приступив до виконання службових обов’язків в 3 стрілецькій роті 26 окремого стрілецького батальйону, що був сформований з киян-добровольців, які не проходили строкову військовуслужбу.  Спочатку була  Чернігівський, а з 3 грудня 2022 року Донецький напрямок.

Загинув Іван 10 листопада 2023 року під час стрілецького бою в селищі Степове, Покровського району, Донецької  області.

Похований на Лісовому кладовище.

Іван був вмотивованим, справжнім воїном, патріотом , зразком незламності та міцності духу. Він любив і вмів жити це життя, був фанатом “Київського динамо“ , обожнював море, Крим та Україну. Чесний та справедливий, цілеспрямований та життєрадісний.

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle