КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Ворог Ігор Анатолійович

Ворог Ігор Анатолійович

дата народження

20.07.1978

дата смерті

27.10.2023

місце народження

місто Київ

місце загибелі

н. п. Голубівка, Бахмутський район, Донецька область

позивний

Ронін

звання

Старший солдат

посада

оператор- вогнеметник

підрозділ

2 група 5 рота 2 загін сил спеціальних операцій Військова частина А1788

Орден За мужність ІІІст

Народився і виріс Ігор у місці Києві. Навчався у середній школі міста Києва №190. Отримав вищу освіту у  Міжнародному інституті лінгвістики і права. Потім працював юристом у Міністерстві Юстиції, згодом у юридичному відділі ТОВ “Фуршет”.

Листопад 2015 року вступив у добровольче формування «Марусині медведі», де проходив базову військову підготовку. У 2016 році було укладено контракт на проходження військової служби у 79 окремій десантно- штурмовій бригаді міста Миколаїв. Згодом був направлений в учбовий центр міста Житомира, де прийняв військову присягу. З 25.04.2016 проходив військову службу у 95 окремій десантно- штурмовій бригаді. На посаді стрільця у 2 батальйоні 95 окремій десантно- штурмовій бригаді. З листопада 2018-2021 року рота розвідки 95 окремій десантно- штурмовій бригаді.

20.08.2021 перейшов у військову частину А 1788 міста Хмельницький на посаду оператора-вогнеметника де і продовжив службу.

З липня 2016 по січень 2017 року брав участь у бойових діях в складі 2 батальйону 95 бригади у місці Нью-Йорку(Новгородське), м. Шуми та м. Щастя.

З початком повномасштабного вторгнення брав участь у бойових діях, необхідних для забезпечення оборони України, перебуваючи в Донецькій, Луганській, Харківській областях,  а саме на Бахмутськом, Соледарськом та Куп’янськом напрямках.

Загинув Ігор 27 жовтня 2023 року при виконанні бойового завдання в селищі Голубівка, Бахмутського району Донецької області.

Похований на Лісовому кладовище.

Ігор любив грати на гітарі. Кожен день займався спортом. Надзвичайно багато читав літератури фахової та з історії. Мріяв навчатися політології. Він був порядною та щирою людиною. В міру соромʼязливий, з надзвичайно відкритим серцем. Дуже любив тварин та намагався допомогти всім чим міг. Був солдатом, улюбленим сином та братом, справжнім другом та товаришем. Воїном до кінця.

Нагороджений:

  • орденом “За мужність” ІІІ ступеня – Указом Президента України від 02.05.2024 №269.

 

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle