КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Владимиров Володимир Вікторович

Владимиров Володимир Вікторович

дата народження

04.11.1965

дата смерті

23.03.2022

місце народження

Ростовська обл., Каменський район, хутір Садонів

місце загибелі

м. Ірпінь

позивний

"Бронза"

звання

Солдат

посада

Кулеметник

підрозділ

204 батальйон

Орден За мужність ІІІст
Орден За мужність ІІст

Народився 04.11.1965 р. в росії  Ростовська обл., Каменський район, хутір Садонів. У 1974 році батьки переїхали в Луганську обл. Попаснянський район, село Вовчоярівка, де він і мешкав. Навчався в Лисичанській школі №4

У 1984-1986 рр. був призваний до армії, служив в Афганістані і був кулеметником.

Повернувшись з армії, вступив до навчального закладу: Національний університет біоресурсів і природокористування України.  Навчався за спеціальністю “Лісове господарство”.

Коли почалася війна в 2014 р. на Донбасі,  відразу пішов добровольцем в АТО в батальйон «АЙДАР» 24 ОШБ №2РС (окрема штурмова бригада). Проходив службу з 02 листопада 2014 по грудень 2016 роки на посаді кулеметника. У 2014 році отримав вогнепальне поранення під час виконання бойового завдання в м. Золоте, Луганської обл.

Коли почалася повномасштабна війна 24.02.2022 року Володимир не замислюючись пішов добровольцем боронити нашу Україну. Був кулеметником.

Загинув у віці 56 років 23 березня 2022 року в м. Ірпінь під час мінометного обстрілу при виконанні бойового завдання, захищаючи місто. Похований на Берковецькому кладовищі.

Володимир був чуйною, мужньою, порядною, доброю, справедливою і чесною людиною.  Дуже любив Україну. Зі слів командира, був людиною кришталевої чистоти.

Нагороди:

  • Орден “За мужність” ІІІ ступеня;
  • Орден “За мужність” ІІ ступеня.

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle