КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Бікус Андрій Миколайович

Бікус Андрій Миколайович

дата народження

02.02.1988

дата смерті

06.06.2022

місце народження

м.Київ

місце загибелі

Донецька обл. Бахмутський р-н, село Званівка

позивний

"Нервовий"

звання

Старший солдат

посада

Номер обслуги 3 гармати 2 самохідного-артилерійського взводу 6 самохідно-артилерійської батареї 2 самохідно-артилерійського дивізіону

підрозділ

43 бригада

Орден За мужність ІІІст

Андрій народився і виріс в м. Києві. По закінченню школи №271 вступив до Політехнічного технікуму, після навчання проходив службу в армії. Працював у різних сферах, і знайшов себе в сфері пов’язаній з медициною,- керував  відділом логістики в 3d-farm. Постійно розвивався і навчався новому. Любив спорт (греблю, ММА бойове самбо) і риболовлю.

Але найбільше обожнював свою сім’ю – дружину і синочка, маму, двох сестер – для них він був Всесвітом.  Для родини  дружини він став рідним сином.  Андрій був важливою частиною життя багатьох людей – чесний, справедливий, з особливим почуттям гумору (завжди на позитиві, душа компанії), завжди готовий прийти на допомогу.

20.03.2022р. він, як справжній патріот своєї Батьківщини, став до лав Збройних сил України, щоб захистити тих, кого він любив найбільше – свою сім’ю і свою країну. В складі 43 бригади нищив ворога в найгарячіших точках – Ізюм, Лисичанськ, Северодонецьк і на Бахмутському напрямі. Його  життя обірвалось у 34 роки – 6 червня 2022р. – такий молодий, у нього було стільки планів на життя. Андрій загинув під час виконання бойового завдання від артилерійського обстрілу. Похований в м. Києві на Берковецькому кладовищі.

Я щаслива, що мала такого гідного, мужнього, люблячого, доброго, дбайливого та надійного чоловіка.

Щиро дякую, любий! Безмежна вдячність тобі Герою України, за наше життя!

Додатково:

Нагороджений:

  • Орденом «За Мужність» III ступеня (посмертно) Указ Президента України №551/2022

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle