КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Бредихін Олександр Олександрович

Бредихін Олександр Олександрович

дата народження

26.03.1981

дата смерті

13.08.2023

місце народження

місто Харків

місце загибелі

в районі села Кліщіївка Донецької області

позивний

"DRED"

звання

Солдат

посада

Стрілець - помічник гранатометника

підрозділ

3 стрілецьке відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти 401-го київського окремого стрілецького батальйону Збройних сил України

Народився в місті Харкові, дитинство пройшло у селищі Слов’яносербськ Луганської області.Після закінчення середньої школи, а потім і технікуму, вступив до Харківського національного  аграрного університету ім. В.В.Докучаєва. Під час навчання приймав участь у програмі по обміну студентів з Великою Британією. В університеті познайомився з майбутньою дружиною, з якою прожив 22 роки. Після закінчення університету у 2006 році та отримання диплому з відзнакою за спеціальністю інженер землевпорядник та переїхав до столиці.  У Києві працював інженером землевпорядником та головним інженером проекту в ДП «Київський інститут землеустрою». Був сертифікованим землевпорядником та знаним спеціалістом у своїй галузі. Багато років присвятив роботі землевпорядника при Погребській сільській раді у Броварському району Київської області.

Любив життя, подорожі, відпочинок на природі, малював та займався спортом, добре розбирався в комп’ютерній техніці та програмному забезпеченні. Був доброю та щирою людиною, турботливим сином, лагідним і вірним чоловіком та дотепником із перчинкою.

На захист Батьківщини став у лютому 2023 року під час мобілізації при підготовці до контрнаступу Збройних сил України.

Одразу був розподілений до новоствореного Київського стрілецького батальйону, де і проходив навчання впродовж трьох місяців. Навчався керуванню БПЛА та снайперській справі.

В травні 2023 року його разом із підрозділом було відправлено на Бахмутський напрямок, де на той час йшли запеклі бої. Він приймав активну участь у бойових виходах на передній край по звільненню села Андріївка, стикався лицем до лиця з ворогом, і завжди виходив живим!

13 серпня 2023 року був його останній бойовий вихід. Позиції знаходились впритул до ворога, ішов бій, окупанти намагався захопити  село Андріївка на Донеччині. Того недільного ранку ворог перед черговим штурмом наших позицій накрив їх артилерійським вогнем там перебував Олександр з побратимами. Ворог не шкодував боєприпасів, снаряди летіли з усіх боків, почалася пожежа … На 43 році о 8.26 ранку, його життя миттєво обірвав один з уламків міни. Слава Герою!

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle