КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Бобало-Яремчук Олег Михайлович

Бобало-Яремчук Олег Михайлович

дата народження

19.01.1978

дата смерті

20.12.2022

місце народження

м. Львів

місце загибелі

с. Кліщіївка, Бахмутський р-н, Донецька обл.

позивний

"Режисер"

звання

Молодший сержант

посада

Командир міномета

підрозділ

23-й окремий батальйон спеціального призначення при президентській бригаді ім. Богдана Хмельницького, перша мінометна батарея, третій розрахунок.

Олег народився у Львові. Жив у столиці. Закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва імені Івана Карпенка-Карого. Був режисером, знімав кіно, телевізійні програми та рекламу. Колекціонував старі кінокамери. Цікавився історією України, знімав про це документальні фільми. Був одружений з актрисою Ганною Яремчук-Бобало, має доньку Єлизавету.  Під час повномасштабної війни приєднався до ЗСУ. Служив командиром міномета у 23-му окремому батальйоні спеціального призначення президентського полку. Загинув у с. Кліщіївка Донецької області, захищаючи Незалежність та Територіальну Цілісність України. Похований на Лісовому кладовищі в м. Києві.

Мій Герой. Тільки нещодавно дізналась, що в Британії його призначили командиром відділення. Він сумлінно навчався. Тому й пішов в ту страшну ніч, бо знав як боротись з тією нечистю, знав, що без нього і таких, як він, може загинути багато наших хлопців. І поборов, і вистояв, але… Він загинув за 9 кілометрів від Бахмута. Міг не йти, а лишитись на базі… Він був артилеристом, але добровільно пішов піхотинцем, бо не вистачало людей, а треба було рятувати хлопців …Він відбив три страшні атаки вагнерівців… Він вистояв у цій битві… Але…Осколкове поранення несумісне з життям…Ніч на 20 грудня 2022 року», – розповіла дружина загиблого Ганна.

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle