КМДА

КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

КОМУНАЛЬНА БЮДЖЕТНА УСТАНОВА
"КИЇВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ДОПОМОГИ УЧАСНИКАМ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ"

QR
Герой Киянин

ВІЧНА СЛАВА ТА ПАМ’ЯТЬ
КИЯНАМ-ЗАХИСНИКАМ УКРАЇНИ

Бажанов Андрій Володимирович

Бажанов Андрій Володимирович

дата народження

13.08.1992

дата смерті

07.10.2023

місце народження

місто Київ

місце загибелі

н.п. Іванівка, Куп’янського району Харківської області

позивний

"Бліц"

звання

Солдат

посада

стрілець-снайпер

підрозділ

3 механізоване відділення 1 механізований взвід 3 механізована рота 1 механізований батальйон 32-га окрема механізована бригада

Андрій Бажанов народився та виріс у місті Києві. Закінчив загальноосвітню школу № 288 Святошинського  району, продовжив навчання у Київському професійному ліцей будівництва і комунального господарства та отримав кваліфікацію «слюсар -електрик». Але  пов’язав  своє життя з кулінарією. В підлітковому почав підробляти та проявив інтерес  до цього фаху. Працював у багатьох закладах харчування але найбільший розвиток отримав в Urban Space 500 (на посаді су-шефа та потім Шефа), Druzi Cafe(старший зміни) та Тайський Привіт(шеф по кухні). Кулінарія була не єдиним захопленням Андрія. Кулінарія була не єдиним захопленням Андрія. Його завжди приваблювало метання ножів ,малювання(стиль графіті),з обожнював плавання,зброя. Навіть свою дружину  він вчив стріляти в тирах .Завжди казав що сина теж він вчити буде.

Після повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України став до лав Збройних сил України. Проходив навчання на Гончарівському полігоні, пізніше навчався у Німеччині. Андрій виконував бойові завдання по захисту країни на Харківському напрямку у складі 32-гої окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Загинув 07.10.2023 року при виконанні бойового завдання від мінометного ворожого обстрілу поблизу населеного пункту Іванівка Харківської області.

Похований Андрій на Алеї почесних поховань на Берковецькому кладовище.

 

 

 

 

 

 

 

 

НЕЗЛАМНІ ДУХОМ, БЕЗСМЕРТНІ ДУШЕЮ!

Candle